Vinter och 25 grader!

SOOOOOL!!!!!
Guuuud vad glad jag blev att det var strålande väder och jag slutade skolan 11.00 :) Vi har en jättestor takterass hos oss. Där har vi massor med bord, stolar och platser där man kan grilla och sånt. Det kommer användas flitigt när sommren är här på rktigt och man kan vara ute sent på kvällen och det är ljust.
Hämtade min dator, bok och vatten, på med bikinin och gick och hämtade nyckeln i receptionen. Jag hade turen att vara ensam där heeel dagen :) Men guuud vad jag har bränt mig....
Såhär ser det ut på ett ungefär, men det är mycket större. Det är lika stort bakom mig runt hörnet och längst fram runt hörnet :) Sen har vi en pool på gården där nere! Wooop woop, nästan som hemma hah!
Min solplats :)
:)
Jag lär mig aldrig att använda solkräm... Såhär såg jag ut efter 3 tim på vintern i Santiago :P
Utskten från vårt hus
Vacker himmel!!
Vår gata utanför oss, Vicuna Mackenna!



HAHAH min vanliga otur!!

Igår var oturen framme igen.. Vi skulle ha en skön kväll hemma.. Vi hade inte kunnat bestämma oss om vi skulle ut eller om vi skulle stanna hemma. Vi var sega men samtiigt uttråkade. Men rätt sent bestämde vi oss för att iaf stanna hemma och kolla på film. Vi tänkte då att vi kankse behövde lite cola och chips och gick ut för att köpa. Men vet ni vad? BÅDA gick utan nycklar... Stänger man dörren låses den av sig själv. Vi var utelåsta hahahhaha!!! Kl 00.00 en lördagskväll. KUUUl :/ Vår granne (som vi aldrig hade träffat innan) stod utanför sin dörr och sa hejdå till sin familj. Han hade haft födelsedagsmiddag.. Han sa att han hade råkat ut för samma sak och att han hade kunnat öppna med en uppklippt colaflaska som han stack in mellan dörren och låset.. Hahah osäkert ju :/ Skitlätt att göra inbrott om man kan öppna så lätt !! :O Men iaf, det gick inte den här gången.. Så vi blev inbjudna hem till honom på ett glas cola :P och han sökte upp på intenet och ringde efter en låssmed som kom! :) Det var vår lördgaskväll det hah, men varför är jag inte förvånad? :)

Söndag



Tänkte börja med att berätta att vi har flyttat fram klockan här i Chile, vi går mot sommaren ääääntligen :D:D
Så nu är vi bara 5 tim bakom Sverige!!!
Idag var vi först i ett köpcentrum, Sarah ville köpa nya jobbkläder eftersom hennes vart förstörda i tvätten :P Men vädret var såååå fint, sol och varmt så vi gick till en park och la oss istället :)
Parque Arauco
Så himla mysg park och hur stor som helst.. Det finns väldigt många parker i Santiago.. Överallt hittar du par, ÖVERATTLT!!! Jag vill också ha pojkvän när jag ser dom haha.. I framtiden när jag har barn ska jag defenitivt åka till Santiago med dom för ni kan inte ana hur mycket det finns att göra för barn här.. Så himla roliga lekparker, tivolin överallt, cirkusar och allt man kan tänka sig som barn..
En lekpark i Parque Arauco.. Det fanns klätterställningar, gum för barn, stutsmattor, stånd med sockervadd som spelade musik, popcorn, cyklar. ALLT!
Kl 6 började vi röra oss mot Fridays.. Hade verkligen sett fram emot denna middag... Som ni vet har jag och Sarah söndagsmiddag varje söndag på olika restauranger.. Inget rubbar dom planerna. Och denna söndag hade vi bestämt oss för Fridays.. På vägen dit gick vi förbi den här utsikten :)
Las Condes

Sen var det dags för mat.. FYFAN säger jag bara!!!
Först beställde vi in potatisskivor med cheddarost bakon och dipsås.. Potatisen var RÅ!!
Därefter skulle vi beställa Fajitas eller tacos typ.. Men nehe, då fanns inte det i köket, då ville jag ha pasta, då var pastan slut (!!!!!) Hur är det möjligt??? Sen var även soppan slut och något till jag inte ens orkade lägga på minnet.. Eftersom jag inte var sugen på sallad eller hamburgare fick det bli en köttbit.. Det skulle bli gott tyckte jag.. mhmm eller inte haha :/ När mitt kött kom ut dallrade det som värsta geléklumpen.. Jag började skära och det var rått, bokstavligen rått!! Inte ens blodigt stekt utan det var inte stekt allt!! Jag skickade ut maten och fick efter ett tag in en ny tallrik. Servitören var dessutom så otroligt otrevlig!!!! Detta är katastrof, titta hur min jäkla äckliga köttbit jag fick in andra gången såg ut!!!!
Något mer stekt men bara senor och fett..
Det såg ärligt talat ut som en hjärna som någon spytt upp :/ Jag är inte kräsen med mat, äter typ allt med god aptit men detta gick inte...

Ät aldrig på Fridays i Parque Arauco!! HAHAH

DESSUTOM var även broccolin rå hahhaa.. Jag skrattade bara för hur kan det bli så fel?! Jag tror seriöst att kyparna inte gillade oss för at vi var europeer..Det är sant!! Jag försökte få kontakt med min kypare, men han var otrevlig, nonchalant och omöjlig, efter ett tag sket jag i och åt det Sarah inte orkade haha. För seriöst hur kan man ta ut en köttbit som någon klagat på och komma tillbaka med denna köttbit och INTE skämmas??!?!..
Efter att ha fått kontakt med idjuten kommer han efter 30 mi och frågar mig om jag inte tyckte om maten..... "NEJ de gjorde jag inte.. Skulle du tycka om uppspydd hjärna eller frågade jag honom..?" Okej inte riktigt då, men jag sa att köttet var oätligt och han frågade då, 30 min senare om jag ville ha ngt annat.. Men nej nu fick det vara.. Vi ville bara ha notan. SOM TUR VAR behövde jag inte betala för min äckliga mat.. Men däremot ville han ha dricsk.. Vilken skojjare.. Han tillochmed bad om dricks :/

Lördag

I lördags var jag och Sarah kulturella och gick på museum.. Det var ett fashion museum. Men det var tråkigt! Var "tillbaka till 80 talet tema"..

Fest hos Dj mendez

Igår var vi bjudna på fest hemma hos Dj Mendez. Maria känner honom... Jag, Maria, Satu, Rachel och Sarah åkte dit... Han bodde i en skiitfin lägenhet i Las Condes! Hans dotter var där med sina kompisar och hans killkompisar va där! Det var en myyycket bra natt, är såå trött så låter bilderna berätta istället :)
Rodrigo y yo









BOKAT!!

Nu är jag glad glad glaaad :) Nu är flyget till Buenos Aires och Iguazu bokat över jul :) Ska fira jul vid ett vattenfall i mitten av Brasilien, Paraguay och Argentina. Åker 24 dec och kommer tillbaka 30 dec. Dagen efter jag kommit tillbaka till Santiago är det ju nyår, då ska jag till Valparaiso för at fira det nya året med alla chilenos!! Kommer bli galet..
Såhär glad är jag!!



Så otroligt saknad

Nunca pensé que el amor podia ser tan fuerte entre un ser humano y un animal
(Jag trodde aldrig att kärleken mellan en människa och ett djur kunde vara så stark)

Ibland ligger jag och tänker på Buster innan jag ska sova.. Han kände alltid på sig om något var fel, om man var ledsen. Då kom han med sitt ihoptryckta lilla ansikte och puffade upp mina armar så att jag började krama honom. Jag saknar hur sur han blev när man blåste honom i ansiktet eller hur gaaaalen han blev när jag satte på mig häxhatten. Jag saknar hur vi brottades och han pustade och morrade och tillslut ställde sig över mig och började slicka mig i ansiktet. Den här hunden hade världens personlighet! Ingen hund kommer någontin kunna ersätta honom.
Gud vad jag saknar honom.. :( Allt hände så fort och jag har fortfarande inte kommit över det. Vill bara ha tillbaka min lilla klump. 8 månader sen du dog <3 Den värst dagen i mitt liv! Har aldrig gråtit så mycket..
Hoppas du och Tarzan har det bra tillsammans. Bästisarna som dog på smma dag.




Nytt!!

KAP . ADIDAS . !00 kr!!!!!



Hahah skorna ser otroligt stora ut här, men det gör de inte i verkligheten :D

Cajón del Maipo

Åh vilken underbar dag vi har jaft idag. Det är röd dag idag så vi var lediga från skolan och Sarah från jobbet. Carolina, Felipe och Javi hämtade upp oss med bil 10.30 och vi åkte.. Bort från Santiago, ääääntligen. Tråkigt att vara här heeeela tiden.. Det finns inget att göra. Därför jag inte bloggat på ett tag. Det kan ju inte vara så kul att bara läsa om utgångar. Tro mig jag gör annat än att festa, men det är inte så roligt att skriva om.
Första stoppen var vid en liten sjö där vi åt lite frukt och mackor med palta (avokadoröra) som Carolina hade med sig.
Sarah, La Caro och jag



Chiiiicas



Foodtime!

Vi fortsatte resan till San Jose de Maipo. Det var en liten mysig by. Där gick vi på marknad
Marknaden

Sedan var det dax för lunch. COMIDA CHILENA såklaaaart :) På vägen körde vi förbi ett skiiiithäftgit hus som vi bara var tvugna att fota..
Äntligen framme vid restaurangen.. Äkta chilensk mat. Jag vill ha Lomo a lo pore, och det blev det!! Herreminguuuud vad gott det var. Det är en köttbit, med stektägg, lök och pommes. Kaloribomd i knoow, men ville ju testa det (a)
Vi utanför restaurangen



Gissa vad vi gjorde sen?! Jo vi åkte upp i bergen för att rida!! det var sååååååå himla kul.. Jag tror jag red någongång när jag va 9 år, på en ponny hahah.. Sarah och Javi var skiträdda, men jag och Carolina slängde oss på hästen och red iväg... (Något jag vet Monique tycker är jätteroligt att läsa nu är att mina byxor sprack när jag hoppade upp på hästen hahahahah
Det är sällan jag är rädd för att göra saker :) Kan vara både bra och dåligt! Ibland tror jag att jag klarar med än vad jag gör haha, men oftast har jag rätt.. Testar man inte får man ju aldrig veta. Och jag lever fortfarande, föll aldrig av häften. Fyfaaan vad roligt det var!! 30 min för 40 kr!! BILLIGT !!!! :D
Shiiit vad fort det gick :P Jihhaa






Tredje gången!!

Tredje gången jag blir taffsad på!!! Den här gången var det en ung kille på cykel som cyklade förbi och verkligen SLOG till mig på rumpan. Hårt asså! Haha den jäveln.. Kom helt av mig och började svära åt honom på svenska. Men egentligen borde jag sagt "NO ME TOCES, maricon culiau!!!"

San Pedro de Atacama

Det finns en grupp på Universitetet som ordnar resor och utflykter för oss utbytesstudenter.
Jag har bokat in mig på en resa till San Pedro de Atacama den 9 - 12 sep :D
Det är jättekänt och ett måste att besöka om man är i Chile! Det är öknen..
Här är lite bilder från gruppen som åkte dit under vårterminen














Planer för julafton!!

Sarah syster kommer hit över jul.. De har redan bokat flyg och hotel dit de ska över jul! Jag har varit seg och dragit ut på det för har inte vetat vad jag ska göra. Men jag vill ju inte bli ensam kvar i Santiago över jul. Så har bestämt mig för att hänga med dom :) Ska köpa flygbiljetter och boka hotell nu i veckan!! Kommer bli såååå kul!!
Såhär ser rutten ut:
På julafton åker vi till Argentina, därifrån byter flyg till Iguazu. Det är precis i gänsen till Argentina, Brasilien och Urugay!!! :) Det är ett känt vattenfall.. Där kommer vi fira julafton. Tropiskt va ;)
Den 27 december flyger vi tillbaka till Buenos Aires, Argentina och tar en båt över till Montevedeo i Uruguay där stannar vi i några dagar innan vi åter igen flyger tillbaka till Argentina. Sarah och henes syster ska fira nyår i Buenos Aires, men jag vill fira i Chile i Valparaiso :D så flyger hem till Chile dagen innan nyår..
ÄVENTYR ELLER VAD :D
Julafton i Paradiset!!!

Måste ju lukta gott! :)

Jag och Sarah tvättade nyss, vi hade köpt nya tvättmedel eftersom kläderna aldrig blir rena. Alla mina vita grejjer är typ vit/grå/gula :/ Strumporna har typ blivit svarta och inget luktar gott!! Så vi tänkte försöka med lite nytt tvättmedel. Det skulle vi inte gjort haah!! Jag hade tur, för jag tvättade bara helvita kläder i den vita tvätten, men Sarah tvätte ljusblå och ljuslila jobbskjortor och dom blev heeeeelt förstörda av tvättmedlet. Det var tydligen blekning i.. Stackarn!! Hon gillar inte kläderna i Chile och har inte shoppat NÅGOT sen vi kom.. Och detta var typ enda hennes jobbkläder.. Hur som helst, jag kom på den smaaarta ideén att bleka allting istället till helvitt :) Så det gör vi just nu :)
Kläderna luktar fortfarande ingenting :/ Och jag vill ju lukta gott, så luktar inte kläderna gott så måste jag lukta gott.. Därför köpte jag denna.. Jag dööööör för lukten mmmmmmm :)


Sex sanningar i livet


1. Du kan inte sticka ut tungan och titta upp i taket på samma gång. En fysisk omöjlighet på grund av senor i nacken.
2. Alla idioter, efter att ha läst punkt 1, kommer att prova det.
3. Och upptäckt att punkt 1 är en lögn.
4. Du ler nu för att du är en idiot.
5. Du kommer snart att dela detta med en annan idiot.
6. Det finns fortfarande ett dumt leende på läpparna.

<3


You have to take the good with the bad.
Smile when you're sad.
Love what you got and remember what you had.
Always forgive, but never forget.
Learn from your mistakes but never regret..

Buena onda!

Jag har haft en superhelg :) Mycket skratt och fest. Imorgon börjar en ny skolvecka :) Ska bli roligt. Har ju Javi och Caro i klassen så det gör det hela roligt :D Jag känner verkligen hur bra jag trivs här i Chile. Jag har anpassat mig nu. Har skaffat vänner, träffat många roliga chhilenare, älskar min lägenhet, känner mig lugn över skolan.. Jag njuter av livet här borta.. Och jag vet att det bara kommer bli bättre, sommar är ju på G :D
Igår hände en lite rolig grej :P Maria vinkar ut mig till hallen och ger mig telefonen och säger till mig att det är någon som vill prata med mig. Jag börjar prata på spanska men personen börjar prata på svenska. Det var DJ Mendez haha! Det är Marias kompis. Han e inte specielt känd i Sverige men här i Chile vet alla vem det är. Så fort jag presenterar mig börjar alla sjunga "Josephine" låten som Dj mendez sjunger haha. Iaf han sa att han kommer till Santiago i veckan och att vi måste träffas och gå ut då.. Det tackar jag inte nej till haha
Här är lite bilder från min kväll igår :) Inflyttningsfest i Jonna, Tarus och Julies lägenhet och sen Bellavista
Sylvain, Jag, Taru, Maria, Julie och Jonna
Mis amigas lindas


Yo y la Carolina
A carretear!!


La piojera och El tunel

.. men seeeen! Gud vilken rolig kväl jag hade igårl!!! Jag, Sarah, hennes kompis Lars och Satu mötte upp mina Chilenska tjejkompisar utanför La Piojera. Det är en jättekänd bar i Santiago som gör dom godaste Terremotos.. Alla tjatatar om denna drink som jag aldrig har testat, så nu var det dax!! Väl utanför La piojera var det proppat!! Vaknterna skrek "Kö efter blondinerna" hhaha. När vi kom in var det som att vi gjorde en show med vår entré. Kännde mig som ett freak i en freakshow.. Vi var tre blondiner, de enda blondinerna på hela stället. Och tro mig, efter 10 min hade alla sett oss.. Servetörerna kom direkt fram och tog vår beställning, vi behövde inte ställa oss i barkön.. Efter ett tag kom Carolinas pojkvän Felipe, sen kom Christian och hans kompis Gonzalo. Vi hade såå trevligt.
Terremoto är en blandning av vin, grenadin, rom och anannasglass. Det kom fram folk och ville skaka hand med oss, ta kort på oss och bara prata.. Dom gick fram till Sarah vän Lars och frågade honom om de fick ta kort på oss tjejer, sen gick de tillbaka till honom skakade hans med honom och sa tack när de hade tagit kortet.. Det var såå annorlunda än vad jag är van vid.. Får aldrig uppmärksamhet annars. Men Javi, Caro och Christian skyddade oss haha. Så fort de kom någon som ville prata ställde de sig runt oss och sa att vi inte pratade spanska haha så söta :)
Christian, Javi, Jag och Caro på La piojera med våra terremtos!
Helt plötsligt dykrt Felipe, Fernando, Taru, Atloc, Jonna, Goutille och alla upp!! Helt plöstlgit var vi hur många som helst! Då bestämde vi oss för att gå till El tunel. Christins kompis jobbade där så alla kom in gratis, och det bästa av allt, det öppnade stället BARA FÖR OSS 1 tim tidigare :D:D wohooo!!
På vägen till El tunel

Fraaaamme :)


Andra kortet i Chile jag tappar bort

Kvällen började dåligt med att jag, klantig som jag är glömde mitt bankomatkort i bankomaten, tog pengarna men gick utan kortet :( Det var andra bankomatkortet som rök här i Chile.. Vågade knappt säga till pappa att han var tvungen att spärra det. Men jag tog mod till mig och skickade ett meddelande. Sen imorse väcktes jag av ett mindre glatt samtal.. Förlåt att jag är såååå klantig. Men jag har en tendens att leva i min egna lilla värld, helt inne i mine egna tankar och då glömmer jag saker ibland... Men nu har jag lovat mig själv, att det här var det sista bankomatkortet jag kommer tappa så du ska inte behöva skicka fler till Chile!!! Detta följdes av att jag skulle ladda på mobilen. Man kan göra det inne i metron. Det står folk med en flagga på en ryggsäck som jobbar för olika mobilabonemang, dom kan ladda på ens mobil. jag gick fram och sa att jag ville ladda på 5000 pesos (ca 60 kr), hon skrev in koden, jag betalade och gick! Men icke, jag fick inga pengar på mobilen. Antingen lurade hon mig eller så blev det något fel.. Iaaaallafall, jag gick hem, en aningen sur och irriterad!!

Pucha!!

Igår var det demonstration igen, fast den värsta hitills. Jag var påväg hem, gick från Manuel Montt till Santa isabell, ca 30 min promenad på eftermiddagen. Vägarna var rätt tomma, men överallt stod det pansarvagnar och kravallpoliser beredda och bara väntade. Plötsligt började det sticka i näsan och ögonen började rinna.. När jag kommer runt hörnet till Parken Bustamante ser jag väärsta folksamlingen och fullt med poliser.. Polisen sprutar vatten på demonstranterna.. Plötsligt slängs en smällare eller ngt in i folkmassan, tror det var gas och alla börjar springa.. Det bli kaos :/ Jag skyndar mig hem men det är omöjigt att andas.. Kan inte dra in luft utan att det svider sönder hela halsen och näsan och ögonen bara rinner. Väl hemma i vår trygga lägenhet kan jag slappna av haha! Shiit!! Det är världens oljud från gatorna (vi bor mitt i centrala Santiago), skrik, polissirener. Plötsligt hör jag ett märkligt ljud så jag går ut på balkongen. Då har alla i hela hyreshuset ställt sig på sina balkonger med kastruller som de står och baknar i.. Det pågck i ca 2 tim.. Vi sätter oss och äter när näsan början sticka igen.. Tårgas har kommit upp i lägenheten på 12 våningen. Helt sjukt :/ Varenda nyhetskanal visar LIVE vad som händer.. Sjukt att se sin egen gat LIVE sådär på tv..
Diego sa till mig att de enda positiva är att jag befinner mig i Chile just när en viktig sak i Chiles historia håller på att hända haha!

Cementario General

Jag har ju glömt att berätta för er.. I söndags besökte vi kyrkogården. Den är känd här i Santiago och många turister åker för att bara titta på den, däribland vi. Det var määääktigt! Shit vilken kyrkogård. Jag har aldrig sett något liknande. Det var lika stort som ett litet samhälle med flera hundratusentals gravar. "Vägarna" mellan gravarna hade olika namn, bilar kunde köra där. Det fans tusetals familjegravar som var som små hus. Inne i huset låg det flera kistor och en dörr med galler för.
Överallt fanns det som radhus som såg ut som hyreshus, men väggarna var fyllda med gravstenar som såg ut som fönster.
Jag gick där på kyrkogården, tyst för mig själv.. Jag brukar inte bli så tagen av saker, men jag blev det här. Det kändes in i hjärtat att gå omkring där. Man kände att man inte var ensam. Det var vackert och fridfullt. Aldrig har jag heller sett så fina och välomhandtagna gravar. Jag tänkte på farfar... Jag gick förbi många gravar med tonåringar som dött. Deras bröder, systrar, bästa kompisar och familj hade varit där och lämnat dikter och fotografier. Då tänkte jag på Jacob, tänk om något skulle hända honom. Massa tankar rörde sig i mitt huvud när jag gick där. Det var en fin stund för mig.
Det var massor med folk där, dom fixade sina anhörigas gravar, lagade mat i småhus, man kunde köpa mat i stånd, folk hade även familjeträffar, stod och lyssnade på musik och pratade bredvid ders anhöroga gravar.
Hus med gravstenar

Det ser ut som fönster, men såhär ser det ut på nära håll

<3 Rip

På den här delen av kyrkogården låg det bara bebisar :( <3 Barn dom dött samma dag de föddes, som blev några dagar, veckor och några år gamla. Fruktansvärt. Dessa gravar var förfallna och där fanns inga blommor :( De flesta korsen var ruttna och gravstenarna trasiga..

Här kan vi vi se en del av alla som dött av politiska orsaker.. Alldeles för måånga, helt overkligt!



Jag avslutar med den här häftiga bilden. Molnen ligger nedanför bergen i Santiago




Ta hand om er och varandra <3

Bäm!

Killar som behandlar sina flickvänner som prinsessor betyder att de själva har blivit uppfostrade av en drottning!

Bueno chicos...

Nu kommer ett tråkigt inlägg igen om skolan hah. Men jag vet att mamma och pappa uppskattar att läsa om det och de vill veta hur det går med alla kurser osv. Så därför måste jag även skriva om det :)
Idag lunchade jag med chilenartjejerna i min klasss, Carolina, Javi och Nicole. Vi hade rast i 3 timmar. Så vi satt och pratade om ALLt verkligen. Med dom här tjejerna kommer jag lära mig spanska fort :) Trodde aldrig jag skulle få några chilenarkompisar, de har ju redan sina vänner och är inte tvugna att skaffa nya. Men de här tjejerna tog sig verkligen an mig direkt och blev mina vänner :)
På eftermiddagen hade vi vår Practica Social lektion. Den som är på spanska. Okej, det var fööööör svårt. Ni vet gamla personer pratar på ett speciellt sätt, lite oklart liksom. Läraren i detta ämnet var lite äldre, pratade ren chilensk spanska och MUY RAPIDO!!!! Alltså hur fort som helst.. Jag fick huvudvärk. Vi skulle diskutera olika teman på spanska och redan där blev det för mkt för mig. Sen när jag fick höra att vi till nästa vecka skulle hålla en presentation om en sak så blev det ännu mer för mycket. I rasten gick jag till min handledare och tog bort den kursen :D

Min första skoldag

.. gick superbra :D Jag oroar mig alltid i onödan haha.
Svensk som jag är kom jag i god tid till lektionen. Träffade min lärare, Senora Javiera. Vi pratade en bra stund innan chilenarna släntrade in sent en efter en haha .. Dom kan verkligen inte hålla tider dessa människor. Alla som kom in gick fram till mig och hälsade och pussade på kinden. Vi var 11 st i klassen bara, 10 tjejer och 1 kille :) Sen började lektionen. ENKELT!  Det var ju på engelska. Jag har blivit helt förändrad sen jag gick i gymnasiet, jag är verkligen inte blyg längre.. Vågar prata och säga vad jag tycker utan att tycka att det är jobbigt att alla tittar på en.. Det känns skönt.
På rasten började jag pratade med några tjejer :) När lektionen var slut gick jag till expeditionen för att fixa lite med papper och sånt, två tjejer i min klass skulle också dit så vi började prata, och jag kommer ha alla mina lektoner med dessa två tjejer, Javiera och Nicole , två chilenare. Jättegulliga. De väntade på mig för att jag skulle följa med dom och luncha.. Efter rasten hade vi grammatik. Då vad vi mååååånga, ca 30 st tror jag.. Alla skulle presentera sig. Alla var sjukt utrråkad av att lyssna på vad folk sa om sig själv, satt och höll på med sina mobiler eller satt och viskade. Men sen var det min tur och då fick jag aaaaall uppmärksamhet haha.. Alla verkligen spände blicken i mig.. Kände mig som värsta speciella människan från Europa haha..
Lektionen var sååååå tråkig :P Men enkel.. Vi gjorde inte så mycket egentligen, pratade mest om oss själva.
Efter skolan åkte jag till Plaza de Armas där jag mötte upp Maria och Filipe.. Jag gjorde en busig sak.. Berätta kanske sen :P:P Mohahahahaha.. Me gusta muchisimooooo
Sen åt vi middag tillsammans sen drog vi hem till mig en stund och relaxade :D
Här har ni dom, Los MR! La mijita rica och el mijito rico :D

Los intercambios el segundo semestre 2011

Här är vi, alla utbytesstudenter :D Ser ni mig?? Längst ner i mitten med svrta byxor och grå tröja och vita skor? Mitt emellan två korta personer :P

Hjäälp!!!

... imorgon har jag mina första lektioner. Det var längesen jag var såhär nervös. Jag är den enda utbytesstudenten i min klass, BARA chilenare.. Fifan, jag är lite rädd alltså..
Såååå imorgon kommer jag skriva och berätta hur det gick, antingen jätte glad eller gråtandes skriva hur mobbad jag var och att ingen ville prata med mig :O.. Vamos a ver chicos..
Wish me luck

Mmmmmmmm

Kom precis hem från Patio Bellavista! Åt gooooooodaste maten. Världens biff. OM jag hade längtat efter det!!

RSS 2.0