Atacama - Dag 2

Andra dagen i Atacama började vi dagen med att bli hämtade kl 8.00 av vår chaufför (som förövrigt sålde maruiana och bolivianskt kokain til 20 årinar :S (!!!!!) Vad fan liksom...) till Laguna Chaxa . Det var som ett korall landskap... Det såg ut som om allt vatten hade torkat ut och kvar fanns bottnen.
Vi var här en kort stund, tog kort, tittade på flamengofåglar och njöt av solen och den fina utsikten :)
Seeeedan åkte vi vidare till  en ny som heter Pueblos de Toconao y Socaire. Vi köpte vatten och satt och tog det lungt på torget.. Det var så sjuuukt varmt, 30 grader och jagde sååå mkt kläder på mig..
Vi fortsatte 4300 meter över havet till en lagun som heter Lagunas Altiplanicas.Förstår ni hur svårt det var att andas så högt upp?? Vi fick order om att gå långsamt, prata lite och andas försiktigt. Skitfint här, en lagun med spegelklart vatten.. Is och salt överallt. Vulkaner och berg i bakgrunden.
Efter detta väntades lunch på vägen.. Vi stannade vid ett hus i bergen där de hade dukat upp och förberett lunch för hela gruppen. Grönsakssoppa till förrät, Kyckling med papamayo (potatis och majonär) till huvudrätt och frukt till efterrätt. MUY RICO :D
Som några av er som har pratat med mig vet så trivdes jag verkligen inte i gruppen. Kände mig otroligt okekväm i deras sällskap. Det gjorde även Satu, och två tjejer från USA så vi höll oss därför för oss själva msta tiden. Men när kvällen kom tänkte jag och satu göra ett försök till att socialisera oss med de andra i gruppen. De satt ute på bakgården och drack öl så vi gick dit och joinade. Men acward!! Vi hade inget att prata om hah.. Så olika som mäniskor. Så vi sket i det och drog med oss amerikanorna till byn för att äta middag.. Alla andra (resten 20 st) gick och en gemensam middag senare, haha vi var så mobbade :P Men det gjorde mig verkligen ingenting.. Dom gick och åt så sent.. Vi skulle upp 03.00 morgonen därpå så ville gå å lägga mig tidigt.. Är man tråkig då? Haha :)
Jaaa, det här var slutet på dag 2! Shuuue

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka mobboffer!!! Men jag tyckte ni gjorde rätt eftersom jag vet vad det gänget höll på med. Då fanns det ingen anledning att umgås med dom över hvudtaget. Kloka flickor som gick och la sig.......

2011-09-16 @ 08:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0